Güzel hosting benimde çalıştığım bir firma bugüne kadar sıkıntı yağamadım. Teknik destek konusunda da her türlü yardımcı oluyorlar. Normalde kendi srounları olmayan konularda bile yardımcı oluyolar.
1- Kotanız dolduğu için işlem yapamadığından açılmayan siteyi sanki firma bilerek kapatmış gibi yazıyorsunuz. Bu yazım şekliniz yanlış.
2- Evinde ki bilgisayarı web server gibi nete açabilrisin. satatic ip alman yeterli. Şimdi evindeki pc nini cpu yada hdd doldugu zaman windows sana mail mi atıyor kotan doldu diye. Atmıyor bunun takibin yapmak sana düşer.
3- Sana yönetim panelini istediğin gibi ayarlayasan diye veriyorlar zaten. Sen bunu kullanmasını bilmiyorsan takibini yapmıyorsan. Firmaya kızamazssın.
Ve son örnek verecem iş yerinde bir arıza oldu ve elektirik şartel attı elektrik yok. Elektrik firması sana mesaj mı atıyor? Bundan doalyi ben firmayı suçlaya bilirmyim. Ama senin panonda sistem kurarsan(yönetim paneli) akım olmadığında senin uayrır. Ama bir şekilde uyarmazsa yine Elektrik firmasına kızaman.
Tamam canınız sıkılmış kötü durum yaşamazsınız ama can sıkıntısıyla suçlayacak birini aramayalım. Genelde öyle yapıyoruz hemen suçlacak birilerini bulmaya çalışıyoruz. Çözüm odaklı düşünmek lazım. Bir hatamız varsada ders çıkarmak lazım.
Geçmiş Olsun.