Şimdi adamları da anlamak lazım. Ben işin içinde olduğum için biliyorum. Piyasada insanların sms panellerinin şifresini patlatan ve onların paneline girip birsürü insana d0landırıcı ve b@his mesajları atan bir kitle var. Bunlar smsçilerle çok uğraşıyor. Bu yüzden yasal konuları sorunca sizi onlardan biri zannetmiş olabilir. Bir de bu herifler o kadar yüzsüz ki başka başka numaralardan geliyorlar. Adamlar da bıkmış ne yapsın. Beni de bıktırmışlardı bir ara. Bize yol ver seni zengin edelim falan filan diyorlardı. Allah'larından bulsun ş€refsiz kafirler. Sonuca bağlayacak olursak sizi onlardan biri zannetmişler yoksa görüşmedeki ilk mesajlar gayet normal.

Edit: Bir keresinde beni whatsapptan aramışlardı. Sesi sert ve emredici şekilde gelmişti ve "sisteme giriş yapamıyorum" falan demişti. Bende "sert müşteriye tosladık hemen problemi çözmeliyim" şeklinde bir his oluştu. Zaten heriflerin amacı bu, kişiye hata yaptırıp içeri sızmak. Sonra falanfilan numarasına ait şifreyi değiştirmemi istedi. Arayan numaraya baktım farklı hemen mevzuyu çaktım. Dedim bazı güvenlik soruları sormam lazım falan. Sonra yelkenleri indirdi bu y@vşak. Soruları sorunca kekelemeye başladı sonra çat diye kapatı. Adamın sesi hala kulaklarımda. Birgün biryerde o sesi duyarsam çok pis edecem onu.