white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın spamda mail yok. Destek yanıtı açıyorum anında mail geliyor okuyorum. Aylık satış ortaklığı maili var anında geliyor okuyorum.

Sizin gibi bir firmaya bana yapılan yakışmadı yine söylüyorum. Ben sizden telefona bir SMS sistemi beklerdim sitenizi kapatıyoruz diye. Gerekirse operatörden otomatik bir arama. Hadi bunlar olmadı bir mail beklerim siteni kapatıyoruz diye o da yok.

Ancak yenileme döneminde her mailiniz geliyor ve okuyorum, kampanya maillerinizde geliyor ve okuyorum.

Lütfen tarafıma gönderilen mailin saat ve gün kaydını buraya yazar mısınız? Destek talep no:
#GOI-912358
Merhaba,

Anlaşılması gereken konu şu ki, kota dolumu işlemlerini kontrol paneli kendisi yönetir ve e-mailleri kontrol paneli kendisi atar. Bizim sistemimiz atmaz. Dolayısıyla bu mailler aynı kategoride değildir. Ekibimiz bu yüzden size özel olarak sistemimizden bir mail iletilmediğini belirtmiştir.

Directadmin panelinizin ayarlarından bunu kontrol edebilir, size Directadmin'in ilettiği kota bildirimlerini görebilir, bunların maile gelmesi için gerekli ayarı da kontrol edebilirsiniz, istediğiniz mail bilgisini de burada görebilirsiniz, bildirim gelmesi zaten mail gelmesi demektir(bu kontrol panelinizde seçili olduğu için). Bunlar kullanıcı ayarlarıdır ve varsayılan olarak da açıktır. Ancak belirttiğim gibi kontrol panelinin ilettiği bu e-maillerin ulaşılabilirliğini denetlememiz mümkün olmamaktadır, malesef SMS ya da telefon ile hosting hizmeti kotanız doluyor bilgisi sunamamaktayız.

Tarafımızdan insan müdahalesi ile bir site kapatma yapılıp haber verilmemesi gibi bir durum yaşanmamıştır. Kontrol paneliniz aldığınız kota özellikleri dahilinde otomatik süreç yürütmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.