kolay gelsin hocam bol kazançlar güzel iş
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
Merhaba hocam, bahsettiğiniz işlerin piyasasını bilmiyorum ama piyasaya uyayım derseniz ölü fiyata yapan çok vardır eminim.
Mesela ben logo tasarımını 1.000₺ ücretle, elimden geldiğince özenli ve kaliteli hazırlamaya çalışıyorum.
Fatura kesmeyeni, öğrenci olanı, acil paraya ihtiyacı olanı vb derken 300-400₺ ye yapan vardır. Onlara uysam emeğimin hakkını alamam, siz de fiyatı kendi emeğinize göre belirleyin, kimsenin sözüne bakmayın
Maalesef öyle her işin fiyatı düşük veren de var hakkını verende var. Ben genelde tüm işlerimi kendime ait bir iş yeri gibi düşünüyorum. Bu yüzden en ince ayrıntıya en güzeli olsun diye uğraşoyorm
Yapılacakları detaylandırıp , kendinizi müşteri gibi düşünerek ona göre bir sunum hazırlayın
Kendimi müşteri gibi koyup şu piyasada düşünüyprım
Burada bir başkalarının yapacağı fiyatlar ile teklif vermeye kalkarsanız pişman olursunuz hocam forumda çok dip fiyatlarr verenler var tabi bunlar gizli kahramanlar yorumlarda fiyatlarını belirtmeden özelden yazarlar

Ben de fiyat verirken aynı ikilemdeyim hocam. Hem işi kaçırmak istemiyorum hem de emeğimin karşılığını almak istiyorum , piyasa gerçekten çok değişken ama önemli olan verilen teklifi sonrasında iç rahatlığıyla kabul edebilmek bence ve o teklif sonrası o işi o paraya sizde zamanınızı harcayacaksınız ve o zamanınızı bu işe harcarken pişman olmayacak bir miktar olması gerekiyor.
Aynen öyle hocam. Pişmanlık demeyelim de hakkımı almak istiyorum ki seve seve yapalım işi.