2023 yılında enpara hesabıma bloke kondu benimde, 6 bin tl vardı içinde ( hala da blokeli açmıyor beyfendiler ) ifadeye çağırıldım 800 tl gelen bir para yüzünden, ifade verdim davada kovuşturma kararı da cıktı hakkımda ama banka hesabım hala kapalı ;D
İçime su serptiniz hocam teşekkür ederim
bende böyle düşünüyorum, gönderen ibanı kayıt altına almak mümkün değil ki gidip şak diye kimden geldiğini tespit edelim. Banka hesabıda blokelendi girip tarihe bakıp o günkü mesajlaşmalara bakıp varsayımda bulunmak bile imkansiz
Benim babam emekli polis olduğu için ben gönderen kişinin adını gönderdiği tarihi vs. öğrendim ama ne yazık ki mesajlaşmalarımızı bulamadım. Savcıya'da anlattım bu durumu satış yaptığım site üzerinden mesajlaşmış olabiliriz, sosyal medya uygulamaları üzerinden konuşmuş olabiliriz veya sohbet uygulamaları üzerinden konuşmuş olabilir gibi gibi, bu durumda beni korkutan kısım fatura kesemiyordum şirketim olmadığı için böyle birşey sorarlarsa ne diyeceğim diye düşünüyordum kimse sorgulamıyor. Oradakilerde zaten biliyor dolandırıcılar dava sürecini uzatıp kendilerine zaman çıkarmak istediklerini o yüzden herhangi bir kanıt göstermeden sadece satış yaptığım siteleri ve bu olayla alakam olmadığını söyledim. Sadece can sıkan kısım bu bloke olayı dosyadan çıkarılsamda halen bloke devam ediyor onu anlamadım.