Emsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2023 yılında enpara hesabıma bloke kondu benimde, 6 bin tl vardı içinde ( hala da blokeli açmıyor beyfendiler ) ifadeye çağırıldım 800 tl gelen bir para yüzünden, ifade verdim davada kovuşturma kararı da cıktı hakkımda ama banka hesabım hala kapalı ;D
Aynı olay benimde başıma geldi 600 TL için 150.000 TL param halen blokede para girişi Şubat 2024'te olmuş bana bloke Eylül 2024'te geldi ardından Ocak 2025'te karakola ifadeye çağrıldım daha sonra savcılık tarafından ifadeye çağrıldım. Her şeyi olduğu gibi anlattım zaten bu olayı savcılar, hakimler, avukatlar her şeyiyle biliyor, İfadede kanıt göster dediler, bende günde bir çok kişiyle ticaret yapıyorum, kim tarafından atıldığını bilmiyorum mesajlar siliniyor demiştim. Daha sonra yaklaşık 2 hafta öncede tebligat geldi kovuşturmaya yer olmadığına dair, kısaca mahkemeden beni çıkartmışlar.

Konu dolandırıcılık yapılan ibandan, benim hesabıma para geliyor ve savcılıkta doğrudan para gönderilen hesaplara bloke koyuyor ve ifadeye çağırıyor, Neden sana para gönderdi ? / Para göndereni nerden tanıyorsun ?

Kara para veya herhangi bi illegal işin içinde değilsen yüksek ihtimal hiçbirşey olmayacak.

Kumar oynuyorsan kumardanda olmuş olabilir ifadede inkar etmek yerine kumar oynuyordum diyip 20-25 bin TL ceza ödeyerek siciline işlenmeden kurtulabilirsin.