Merhabalar,
Güncel olarak hesap kasıyorum. Hesapların tamamı konsept hesap ve tamamı kendime özgün videolardır. Kendi sesim kullanılmıştır.
Hesapları telefonla açılmıştır. Siz kendi mailinizi ekleyebilirsiniz. (Hesaplarda telefon numarasıyla kayıt olunmuştur.)
Aktif olarak bu işi yapmaktayım.
Tüm hesaplar kendim tarafından kurulmuş olup. Kasımları kendi sesimle ürettiğim videolarla yapılmıştır. Hesaplarda kesinlikle bot vs yoktur.
Hesapların takipçileri Günde 300-500 arası organik arttığı için fiyatlarda değişiklik olabiliyor. Şuan gördüğünüz fiyatlar neyse güncel olarak o fiyattır.
Hesapların istatistiklerini whatsapptan sorabilirsiniz. Genel olarak sektör Finans girişim ve iş fikirleri üzerinedir. Hesapları kasarken aldığım reklamların bütçesi ortalama 5-10 bin lira arasındadır.
Not: Elimde +15 daha var hala kasımda olan. Ama onların kasımları tamamlandıktan sonra satışa sunulcaktır. Devamlı üreticiyim. Herkese bol kazançlar iyi forumlar...
  • 1. HESAP SATILDI
  • Kullanıcı Adı : Sadece Whatsapp (+905537083268)
  • Hesap Durumu : Organik Hesap
  • Hesap Takipçi Sayısı : 26K
  • Takip Edilen Sayısı : 6
  • Hesap Kuruluş Yılı : 2025
  • Mail Durumu : Kurucu Mail
  • Aktiflik Durumu : Aktif
  • Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi : ERKEK KİTLE AKTİF KİTLE - İŞFİKİRLERİ FİNANS GİRİŞİMCİLİK
  • Hesap Fiyatı : 25.000 TL
  • Hesap Hakkında Ek Bilgiler : Hesabı ben kurup açtım ilk sahibiyim, hesap üreticisiyim.
2. HESAP SATILDI
  • Hesap Takipçi Sayısı : 31,5K
  • Takip Edilen Sayısı : 6
  • Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi : ERKEK KİTLE AKTİF KİTLE - İŞFİKİRLERİ FİNANS GİRİŞİMCİLİK
  • Hesap Fiyatı : 30.000 TL
  • Hesap Hakkında Ek Bilgiler : Hesabı ben kurup açtım ilk sahibiyim, hesap üreticisiyim.
3. HESAP SATILDI
  • Hesap Takipçi Sayısı : 1762
  • Takip Edilen Sayısı : 0
  • Hesap Fiyatı : 1500 TL