Merhabalar
Maaşlı çalışıyorum yakın zamanda sözüm var ancak her adımda para düşünmek zorundayız maaşım ortalamanın birazcık üstü ancak aileden zengin olmadıktan sonra düğün masrafları çok fazla gözüküyor.
Başaran arkadaşlar nasıl başardı herkes bir yola girince bir şekilde oluyor diyor, uzun süre sonra foruma geri döndüm ek gelir için maalesef insanlar çok yanıltıcı hem para hem zaman kaybı oldu bu bir aylık forum sürecim.
Başaran arkadaşlar nasıl başardı merak ediyorum
sevgiler...
Hocam biz evlenmeye karar verdiğimizde nişan sürecine bile girmeden kararı verdiğimiz gibi eşyalarımızı almaya başladık. Benim artım evim olduğu için eşyaları direk alıp depolayabileceğim yerimin olmasıydı. Her eşyayı pazaryerlerinden aldım mağazalardan kesinlikle almayın mağazalar internete göre çok pahalı internettede aynı ürün geliyor kurulumu yine servis yapıyor ve garantisi kurulduktan sonra başlıyor. Pazaryerlerinin artısı ise vade farksız karta taksit yapması. Mağazada bunun için bile fark veriyorsunuz. Ben 2024de evlendim biz almaya başladığımızda taksit sayıları yüksekti minimum 6 genelde 9 taksit yapmıştım eşyalara. Eşimde bende maaşımızın yarısını eşyaların taksidine ayırdık 1 yılın sonunda tüm beyaz eşyalarımızı bitirmiştik. Hafifleyene kadar evlilik kısmını bence bekletin. Evli olup borcun altında olmaktan iyidir. Baya önceden kalan bir listem var. Zamanında bu şekil almıştım. Aşağıda iletiyorum. Sizde benim gibi bir liste tutup taksit taksit ufak ufak başlayın derim. Hepsine birden girip yük altına sokmayın kendinizi. Şimdiden hayırlı olsun hocam