Sabahtan beri bugünü sırf bu işe ayırdım ve chatgpt'ye belli konularda script oluşturmasını istedim.
Özellikle web sitesi için html bazlı olanlar gayet başarılı sadece üzerinde bir kaç değişiklik yapılması gerekiyor görüntü ve yazılar için ama gerçekten mükemmel çalışıyor.
Otomasyon scripti bile yapabiliyor yine aynı şekilde bir kaç değişiklik ile problemsiz çalıştırabiliyorsunuz

Ve tek yapmanız gereken oluşturacağınız script örneğini anlatmak ve beklemek ya da oluşturacağınız web sitesinin ana ekranını atıp tarif etmek.

Bu durum dünyada çok fazla insanın işinin gitmesi demek olabilir mi ?
Şahsen ben pek inanmıyorum çünkü her türlü bir insan elinin değmesi gerekiyor bence , %100 istediğinizi vermiyor belki ama %85 , %90'a yakın veriyor istediğiniz işi bu da düzenleme gerektiriyor haliyle .

Hatta bir kaç B.Mühendisi arkadaşlarım kodlarındaki hatayı bir kaç yapay zekaya gönderip hatayı gideriyormuş ama onlara sorduğumda ilerde insanların yaptığı bu işi tamamen yapay zeka yapacak iş öldü vs. diyorlar
Ve buna ek olarak şifreleme konusunda da gayet başarılıymış duyduğuma göre ben denemedim ama arkadaşım görsel şifreleme kodu vs. yazdırıp kullanmış

Hem koddaki hatayı çözüyor hem de istediğiniz şekilde 0 dan kod yazıyor .

Sizin fikirleriniz neler işi tamamen öldürür mü bu durum ? Farz edelim ki öldürdü bunun sonucunda iş sistemi nasıl şekil alır ? yapay zekayla kod oluşturup ucuz fiyatlara satma işi mi başlar ya da büyük firmalar nasıl tepki verir ?