Hocam ben şimdi forumdaki bir hocamdan ayar alıyorum ancak risk çok fazla. öncelikle ben 7 tane sim kart aldım ne olur ne olmaz ve satarım diye. öncelik olarak hız türkcell ne veriyorsa o yani superbox kalitesinde sadece ping çok vpn olduğu için oyun oynuyamazsınız. o2 hatlarını kullanıyorum ben gifgaf oluyor mu bilmiyorum. hattım sadece 2 hafta dayandı ve daha bugün kapandı ama şunu da belirteyim 2 haftada 600gb internet harcadım. indirme hızı çok iyi ben kyk yurdunda kalıyor olmama rağmen 100mbts hız alıyorum ve bu benim için muazzam bir şey. bunlar iyi tarafları şimdi masraf kısmına gelirsek düşünün size uygun olup olmadığına bakın.
muhtemelen ayda 1 ya da 2 defa yeni hat almanız gerekecek bu da yaklaşık bin tl ye denk geliyor. 200-300tl arası vpn ayarı ücreti var. ayrıca hazır ayarlı superbox cihazı almak isterseniz 3500-4000 tl ye yakın para vericeksiniz. ben çift hatyım olduğu ve birkaç ayar bildiğim için telefondan yayıyorum superbox parası vermiyorum.
rakibi superbox 300gb 1000tl lik bir ücreti var
türk telekom Cep magnet 300 gb 700tl aylık.
burada size uyup uymadığını tespit etmeniz lazım. o2 hat sınırsız herhangi bir kotası yok. eğer benim gibi çok fazla internet kullanıyorsanız tavsiye ederim aksi takdirde bir düşünün derim.