izzetbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet iade istedi bende yapmadım sonra dava açmış bende mahkemeye gidemedim arada 800-900 km yol var yani buraya atarlar diye düşündüm iş arama kararı çıkabilir denecek kadar büyümüş

jandarma da ki yetkili seni birisi ararsa kafanı bulandırırsa kafana takma, olayı karıştırırlar, sen yarın 9 da burda ol kahvaltı yapmıcaksan simit alayım birlikte yeriz ifadeni alırız savcıyı ararız o da alabilir dedi

Ekran görüntüleri delil sayılıyor mu ve bu işte ekran görüntüleri beni ne kadar kurtarabilir sadece ekran görüntüleri mevcut

Çok ciddi bir dava geçirdim şahsım üzerinden xx.xxx.xxx haneli tazminat ödeyecektim. Benzer örnekleri vardı. Ekran görüntülerini paylaştım. WP yazışmalarının dekontu ve tüm iletişim kanallarındaki verileri. Bilirkişi talep ettim.

Sonuç Bilirkişi benim haklı olduğumu bildirdi. Tanık ifadeleri benim tarafımdaydı. Servis sağlayıcılarından gelen ip logları da savunmamı destekledi. 3 kez beraat almama rağmen karşı taraf asla geri adım atmadı habire bozmaya çalıştılar avukatlarıyla. Üst mahkeme dönüşü olmayacak şekilde kapattı..

Eğer haklıysan sonuna kadar git Eğer olay kamu davası değilse tazminat dahi alırsın. Savunmanı eksiksiz ve ikna edici şekilde yaz. Önemli kısımları Bold yazdır. Çok teknik terime girme hakim anlamadığı konuda senin lehine karar vermez.

Gerekirse bilirkişi talep et.