Türkcell in TV+ yı kullanıyorum TV de uygulaması var direk gerektiğin de sorunsuz kullanıyorum fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun kalıyor ek olarak kendi içerik leride daha fazla kalıyor onların bir kısmı da sinema kanalların dan eklenme ama tivibu ya göre daha iyi kalıyor tivibu da içerik daha azdı şuan ne durum da bilmiyorum.
TV+ da tek paket tüm içerikler diğerlerin de sinema kanalı istiyor isen işte spor kanalı istiyor isen ek ücret bilem ne istiyor isen ek ücret mantığı sinema, spor kanalı kullanmıyorum sırf çocuk kanalların dan dolayı kullanıyorum açıkçası tv+ yı da çok nadir normal tv kanalı izliyorum. Sadece tv kanalı izleyecek iseniz sinema kanalı falan olmayacak ise biraz araştırın daha ucuz kalanları ola bilir veya bip uygulamasın da tv+ için 1 ay ücretsiz kod var onunla deneyin tv+ yı memnun kalır iseniz devam edersiniz.
Aktif kullanıyorum spor, film normal kanal falan der iseniz sağlam düzgün bir yerden iptv en mantıklısı fiyatlar aynı ya denk geldikten sonra yıllık daha mantıklı tek şeyi evdeki kişiler de rahat kullana bilecekler mi