Arkadaşlar merhaba...
Bir süredir çalıştırdığım robotlarla ilgili sorular alıyorum. Satın almaya çalışan arkadaşlar oldu. teker teker cevap vermek yerine bu post'u açıp olaydan kurtulmak istedim.
Hemen merak edenlere söyleyeyim para falan yok kardeşim. İsteyen alıp kullansın... tercihen etrafa çok yaymayın tabii, havanız olsun. Ama beni bozmaz, isterseniz satın, beni bağlamaz.
Strateji PAXUSDT çiftinde 25 kaldıraçla Binance Global üzerinde Futures'da çalışıyor. Isolated margin kullanıyorum. Matriks IQ ile yazılmış bir strateji. Çalıştırmak için MatriksIQ ve Algo lisansınızın olması gerekiyor. Aylık 4bin küsur tutuyor. Matriks'in direkt binance ile bağlantısı mümkün. Önce Binance'de API yaratacaksınız, IP'nizi tanımlayacaksınız sonra Matriks'de Binance'den aldığınız apikey vs gireceksiniz hepsi bu.
PACUSDT altına endeksli bir kripto. Altın da sürekli yükseldiği için gayet güzel sonuçlar veriyor. Çok karmaşık birşey değil, Bollinger, ATR ve birkaç şey daha kullanıyor ama işin temeli teknik analiz fan değil. Ben inanmıyorum o çizgilere. Yanlış anlamayın çok da iyi çizerim onları ama... 30 senelik tecrübe işte...
lütfen kodunu istemeyin. Ancak şu var... Bu bir c# call'ı. Eğer kırabilirseniz ve kodu görebilirsneiz bana haber verin size başka sürprizlerim olacak. Nazarı dikkatinizi celbederim... Çoğul, sürprizLER
25 kaldıraçın üzeri tehiikeli oluyor benim için. Ama tabiiki keyif sizin. 0.1 PAX alıp satıyorum. emirler sıralı gidiyor ve alış ile başlıyor. arada ufak tefek zararlar oluyor, ona takılmayın. mesela son birkaç günde az biraz zarar yazdı ama hemen toplarıyor. Bu sebeple PAX'ı seçtim zaten. performansını merak edenler için yaz başndan bu yana 982.22 USDT'yi 4172.73 USDT yaptı. ama hemen gözlerinizi dolar işaretleri bürümesin. Şans da yardım etti. Altındaki anormal sivri yükleişler çok yardımcı oldu. bu dalgalalara denk gelirseniz keyfinizden yanınıza yaklaşılmaz. herhalde 6 ay oldu, makina hiç kapanmadı, hafta sonu dahil gece gündüz çalışıyor. sadece bu işte kullanmak üzere küçük bir miniPC ve monitör aldım. benim gibi cimri biri para harcıyorsa bir bildiği vardır
Telekom fiber kullanıyorum. arada bağlantı anlık kopuyor. bu çok sorun değil. Asıl sorun bazen external IP'nin değişiyor olması. Binance IP'ye bağlı olduğu için o zaman emirler gönderilemiyor. Arada izlemenizde fayda var. Ben External IP değişince bangır bangır bağıran bir program yazdım. Bilgisayarda hoparlör takılı, size de tavsiye ederim. üç beş günde bir oluyor ama oluyor. Daha sıkıcı olanı şu... Bilgisayar saati ile Binance saati bazen örtüşmüyor. 100ms üzerinde bir fark olursa emirleri Binance kabul etmiyor. bunun için de Advanced Time Synchronizer denen bir program kullanıyorum. Oldukça da sık saat düzeltmesi yapıyor hani... Nereden nasıl bulursunuz bilemem. Başka program mı kullanırsınız bilemem. Ben satın aldım. bu windows'un sorunu aslında. hani denetim masasından "saati senkronize et" diyince bazen yapamıyor ya... işte o olay. bu durumda örneğin alış emrini göderemezse bir sonraki sinyalde satış yapıyor. o da elde coin olmadığı için sizi short pozisyona sokuyor. aklınızda bulunsun....
Buun dışında diyeceğim birşey yok. Eğer bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım ama bu forumda crypto konusunda benden daha usta üstadlar olduğuna eminim. Ben borsacıyım, kripo pek sevmem. ama para neredeyse oraya zıplamaktan da çekinmem doğrusu.
buradan indirebilirsiniz
kalın salıcakla...