Hazır sistemlere yönelmek istemeniz anlaşılır, ancak piyasadaki çoğu hazır script ya yetersiz kalıyor ya da uzun vadede esneklik sağlamıyor.
Bu noktada size şöyle bir önerim olabilir: Sıfırdan geliştireceğimiz bir sistem, hem sizin ihtiyaçlarınıza tam oturur hem de ilerde doğabilecek yeni taleplere göre kolayca genişletilebilir. Üstelik bu süreci oldukça uygun bir bütçeyle ve mümkün olduğunca hızlı şekilde yürütebiliriz.
Dil desteği, rezervasyon yönetimi (tarih değiştirme vb.), bakım takibi, detaylı araç yönetimi ve bildirim sistemlerini içeren, tamamen size özel optimize bir yapı kurabiliriz. Tasarımı da sade ve kullanıcı dostu olacak şekilde planlarız.
İsterseniz kısaca ne tarz bir arayüz ya da işleyiş düşündüğünüzü konuşalım. Uygunsa ilerleriz...
Merhaba,
İhtiyacınıza uygun
hazır bir araç yönetim ve rezervasyon scripti arıyorsunuz, anladım. Minimum gereksinimleriniz:
- Çoklu dil desteği
- Rezervasyon yönetimi (tarih değişikliği, onay/iptal)
- Bakım ve periyot takip sistemi
- Gelişmiş araç yönetim paneli
- Kullanıcı/çalışan bilgilendirme sistemi
Elimizde hazır bir script
bulunmamaktadır, ancak sizin için
sıfırdan ve optimize bir çözüm geliştirebiliriz. Script, tamamen ihtiyaca göre tasarlanacak ve yukarıdaki tüm özellikleri karşılayacak şekilde modüler olacak.
Detayları, demo ve fiyat bilgisini görüşmek için iletişime geçebilirsiniz:
📞 Telefon: 0552 947 79 90
💬 WhatsApp:
Buradan ulaşabilirsiniz
📧 Mail:
info@goksoymedya.com.tr
🌐 Web:
www.goksoymedya.com.tr
açıklamaya ne yazmışım ne diyorsunuz hocam böyle bir teklif istesem özellikle hazır istediğimi söylemem değil mi ?