Micron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Jenerik domain değil yalnız. Jenerik tek kelime domainlere deniyor.
Merhabalar, kelime sayısından ziyade duvar halısı direkt bir nesne olduğundan, duvar halısı kelimesinde sıfat bulunmadığından direkt jenerik olduğunu düşünüyorum.

eeozkok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Heves kırmak olmasın , sadece tavsiye niteliğinde yazıyorum : bilişimle alakalı haşır neşir olmaya başlayınca ben dahil gözlemime göre ilk durak domain oluyor , sonra Adsense vb. Diye ilerliyor . Tabi yanlış anlaşılma olmasın sizde yeni haşır neşir oluyorsunuz anlamı çıkmasın , kendim ve bir çok gözleme göre yazıyorum bunu . Geçmiş eski konularıma bakarsanız birçok başlıkta benim bu tezimi özetler niteliğinde görüntüler göreceksinizdir .
Sonradan anladım ben domain aslında elbette önemli olsa da bu küçük bir miktar oluyor . Esasen marka imajı , o domaine yapılan proje , o projenin işlevselliği ve kabul görürlüğü , ek olarak ta o proje için harcanan , harcanacak olan reklam bütçesi ve yaratacağı hype belirliyor .
tekrar belirteyim ilk zamanlarda sizin domainiz tarzında keywordler benide heyecanlandırsa da onu projelendirmeyip , projelendirecek birisine satarım hayali , hesabının bana çok maliyeti olmuştur .
Tekrar konuya dönecek olursak duvar halısı satıyor olsam duvarhalisi.com alıp proje yapmayan uğraşacağıma ; örnek veriyorum tamamen sallayarak alora diye birşey uydurur bunu duvar halı markası haline getirir bütçe ayırır marka inşaa ederdim.
amacım heves kırmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen rahatsız edici bir yorum olarak görürseniz de mesaj atın silerim hemen . Saygılar
Hocam değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Her zaman olumlu olumsuz her türlü düşünceye saygı duyuyorum. Değerlendirme dediğiniz böyle olmalı esasında. Yorumlarınızı bir tavsiye niteliğinde aklıma yazdım, çok teşekkür ederim tekrardan.

bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle hayırlı olsun son zamanlarda iyice populer olan bir urunun domainini almışsınız. domain olarak şahsen ben beğendim ama önemli olan sizin napmak istediğiniz. satılsa çok aşırı üstlere gidecegini sanmıyorum xxx.xxx -x.xxx.xxx tl gibi. ama e ticaret dusunurseniz tek ürün üzerinden birşeyler yapılabilir gibi.
xxx.xxx-x.xxx.xxx'e ulaşır mı demek istediniz pek anlayamadım. Açıkcası eticaret sektörü pekte anlamadığım bir sektör ama neden öğrenmeyeyim araştırmayayım