LORD01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enerjimi 3 böler eşit paylaştırırdım..
@LORD01, çok mantıklı bir yaklaşım dostum! Aslında en risksiz strateji bu gibi duruyor. Tüm yumurtaları tek bir sepete koymamak lazım. Ama bir yandan da şunu düşünüyorum:
Eşit dağıttığımızda, hiçbir alanda tam anlamıyla zirve yapamayız diye bir risk oluşur mu? Yani Google'da tam yüklenmeyince sıralama gelmez, TikTok'ta tam yüklenmeyince viral olmazsın.
Senin bu "üçe bölme" stratejinde, ilk 3 ay için ağırlığı hangisine verirdin? Yoksa ilk günden mi üçünü birden dengede götürmeye çalışırdın? Merak ettim valla! Teşekkürler yorumun için.

websiteyap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo ölmez hocam. taktik değişir!
@websiteyap, İşte benim de tam duymak istediğim motivasyon bu! 👊
"Taktik değişir" derken, bu yeni taktik tam olarak ne olmalı sence?

opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sisteme ayak uydurmak lazım. evet ai al sana bilgi bu diyor ama güncelliği korunan içerikler için aynı şey söz konusu değil örneğin haber siteleri vb. belirli konularda arama yapan kullanıcılar için kalıplaşmış bilgiyi kullanıcıya zahmetsizce sunmak bu tarz içerikler üreten sitelerin elbette ki sonunu getirecek. örneğin plesk server kurulumu diye bir konu ile bloğun varsa bu artık tarihe karışacak. bunun olması çok normal. şu an için haber siteleri ve yeni içerikler için bunlar söz konusu değil ama tahminimce haberler içinde bir kaç yıl içinde yeni düzenlemeler gelecektir.
@opyan, çok güzel ve yerinde bir tespitle özetlemişsin durumu! "Kalıplaşmış bilgi" ve "güncelliği korunan içerikler" ayrımı kilit nokta bence de.
Artık böyle net, cevabı tek olan konuları Google kendisi verecek. Bu durumda, bizim odaklanmamız gereken ya anlık (haber) içerikler ya da "fikir, yorum ve tecrübe gerektiren" (en iyi 5 yazılım, 2025 yatırım stratejisi, X konuda yaşadığım zorluklar gibi) konular olmalı.