UmutMehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen daha önce Google Cloud kullanmayan birisi dm göndermesin veya yazmasın. sadece zaman kaybı ve para kaybı oluyor.
Google Cloud ile sanal sunucu oluşturdum,
Rocky 9 Linux kurdum,
Whm cpanel lisansı aldım,
lakin google smtp 25 portunu kapatmış.

bu hatayı daha önce çözmüş babayiğit uzman arkadaşları bekliyorum, elinin emeğinin hakkı ödenecektir.

Not : 2fa açık ettiim, uygulama ile şifre aldım. bunlar denendi.
Google Workspace ile smtp yapılandırması yaptım. lakin aşağıdaki hatayı alıyorum.
An error has occurred. Please check your configuration.
Failed to authenticate on SMTP server with username "alert@ozelmailadresimdi.com" using 2 possible authenticators. Authenticator LOGIN returned Expected response code 235 but got code "535", with message "535 Incorrect authentication data ". Authenticator PLAIN returned Expected response code 235 but got code "535", with message "535 Incorrect authentication data ".
sergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcımız olsun. Google ve Yandex mail ile ilgili sorunumu çözecek 1 kişi bulamadım forumda. Nerede eski r10
Merhaba!
Aldığınız 535 Incorrect authentication data (Yanlış kimlik doğrulama verisi) hatası, Google Workspace SMTP sunucusuna bağlanmaya çalıştığınız kullanıcı adı veya şifrenin yanlış olduğu anlamına gelir.
Bu durumu tekrar gözden geçirmenizde fayda olabilir.
Onun dışında, google smtp relay aktif hale getirebilir, smtp kullanmaya başlayabilirsiniz.
25 port kapalı ise, google desteğe başvurup açılmasını talep edebilirsiniz.

Haricen; Yandex, Google, Microsoft ve diğer tüm Mail servisleri sorun çözümleri için ulaşabilirsiniz.