Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazilima ilginiz vardi, devam ettiriyor musunuz? Ara mi verdiniz, araliklarla devam ediyor musunuz? Sormak istedim.

Bende kendimce ilgileniyordum ve uzun sure ara verdim, belki cevremde okuduklarimdan donus yapabilirim diye dusundum. Insan icin bazen itekleyici birsey gerekiyor.

Yazilimla ilgili merakiniz ne dusumda merak etmistim.

Sormak istedim.

Tesekkurler
Şimdi anladım sorunuzu estğ üstadım cevaplayayım.

Benim yazılımla direkt olarak pek bir işim yok SEO uzmanı oldugum icin yapmam gereken seyleri .php olsun .css olsun html olsun yaparak kendi kendime kendimi geliştirmiştim zaten sonradan bazı şeylerin py, ya da diger diller yapıldıgını anlayınca merak sarmaya basladım.

Bu arada büyük parantez açıyorum otur kod yaz deseniz yazamam 5 yıllık seo uzmanıyım hala meta etiketlerini bile chatgptye yazdırıyorum. Ama konulara vakıfım tamamen yapmak yerine ai ile yaptırıyorum her şeyi. Mesela en son şunu yaptırdım: Elimd 10.000 tane useragent vardı bunlardan bazıları sorunluydu o sorunluları bulmak için ai ile .py kodu yazdırdım aradaki 66 uayı cıkarttım listeden. Ama şunu biliyorum: hangi dil ile neler yapılabilir.. buna tamamen hakimim. Ek olarak Uygulama nasıl yapılır? Android ve iOsta ona bakacağım çünkü extra bir şey öğrenmek keyifli olur özellikle böyle bir alanda. Çünkü parası da güzel Şu an bir uygulama yapsanız en az 1500-2000$ en kötü uygulama.. Başka soruuz varsa cevaplayayım.