salla o postu boş haber hani mahkeme kararı dosya numarası gözünüzü acın biraz işin yok onumu aradın allah sizi

bu ülkede binlerce kişi panel kullanıyor insan dolandırıyor yakalananların tek söylediği haberim yok telefonuma rat atmışlar bilğim dışında diyip cıktı bana biraz emsal kararlar bulun gelirmisin ricam postları ben yazarım şuna şu cezayı aldırdım diye boş işler bunlar benim burda demek istediğimi aklı selim insanlar anlar dışarısı madde bağımlısı dolu nerde devlet nerde binlerce uyuşturucu ticareti dönüyor insanlar sokağa cıkarken dikkatli cıkıyor cinayetsiz günler yok ülkede konunun özeti şu benim anlatmak istediğim baştada söyledim bi insan ya devletten korkacak yada allah tan ikiside insanımız da bitti yok oldu gitti ceza evleri dolmuş taşmış sürekli aflar denetimler aman atmayalım imzaya gönderelim felan filan benim ilerde anlarsın cokta bişey yazmaya gerek yok bence
Sizi her türlü anlıyorum hocam, umudunuzu %90 civarı kaybetmişsiniz, yazdıklarınız hakikatin temsilidir, ancak konu da geçen dola**ırıcı tayfayı yine de uğraştıracak ise, bir nebze hareket ile müdahale kısmen dahi etkili olabilir, en azından içimizi de kısmen rahat ettirebilir, adalet konusunda dediklerinize sonuna değin hak veriyorum, ancak çok fazla umutsuzluk iyi değil hocam, bir yer de kısmen dahi tutmak lazım, bu tarz olaylara müdahale ederiz, en azından bakarsınız bir işe yaramış, yani en azından (En azından...) terimi söz konusu, hiç bir şey yapmamaktan iyidir zannımca.