soruna gelecek olursak metanın tiktoka özendiği bir özellik olarak getirilmiş saçma sapan bir olay.
bir gönderinin url'sini kopyaladıgında o urlyi bir başkası açınca alıcıya kimin gönderdiği gösteriliyor, ve bunun kapatma ayarı benim gördüğüm kadarıyla yok. neden böyle bir ayar var tiktok bile bunu manuel olarak kapatma seçeneği koymuş.