Bozdurma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ilk mesajda da belirttigim gibi indexletmekle bir sorun yok. site haritasını gonderip 1-2 gün bekledigimde zaten taramıs ve akabinde indexlemiş oluyor ama ilgili aramalarda sonuc olarak listelenmiyor.

yani sosyal medyada oldugu gibi ghost, shadow ban atıyor. ha birkac hafta sonra da indexten de siliyor o ayrı.

google'un otomatik kazınmıs icerige dusman oldugu sabit ama asmanın bir yolu vardır zannımca.

zira günün sorunda spam yaptıgımı dusunmuyorum.
İndexletme sorununuz yok onu zaten ilk yorumda okudum ve anladım hocam fakat benim bahsettiğim şey index alma değil de içeriği indexletmek için kullanılan taktik ve yöntemlerle alakalı, misal siz gider parçalı sitemap yapar ve google'ye 200 300 500k içerik sunarsanız bi anda google indexi verir fakat dediğiniz gibi kısıtlamalı şekilde verir ve akabinde silmeye başlar.

Sıralama almak ve hit akışı için önemli olan index aldırmak dan ziyade indexi nasıl aldırdığınızla ilgili hocam. Yani içerikle çok kurcalamaya gerek yok, zaten spamda sürekli yeni içerik üretilmiyor, aynı veriyi 1000 tane sitede kullanıyorlar ve kopya vs. gibi sıkıntılar yok, son 1 saat ve 24 saate indexi yansıtırsanız hit akışı olur ve içerik istediği kadar aynı olsun yine hit akışı olur tabi akabinde index silip ceza yenir fakat yeni siteyle devam edilir.