Kripto fenomeni Konstantin Galish, tarihi piyasa çöküşü sonrasında Lamborghinisinde ölü bulundu.
Gibi haberler çıkmaya başladı.
" Son yılların en büyük silkelemesi oldu. Benzer haberlerin devamı gelecektir. Covid çöküşü 1.2 milyar$, FTX çöküşü 1.6 milyar$, dün gecenin likite bilançosu 19.3 milyar$. "
Bunlarda hala diyor ki biz market makerden daha iyi biliyoruz siz cahil olduğunuz için kaybettiniz tabi efendim. O kadar sistem yazdım test ettim fakat hiçbiri psikolojiyi geçemedi psikoloji öyle kolay bişi değil bak nice insanlar intihar ediyor.
@Rodvay; bunlar anlamaz hocam bende aynı senin gibi eskiden patlayanlardanım ama tek seferde değil bunlar gibi sanardım kendimi baktım paper ile live bambaşka sonra sela okundu
O kazanç kısmında %2 zararı görseler şu kripto fenomeninden beter olacak adamlar ben milyarder olurumda imkan verilmiyor diyor klşjwqdjkqwkjldwq
Madem milyarder olacan funded sistemleri araştır. O hesapların bi çatır çatır patlasında görelim
Anlatamazsın yaşayan bilir o duyguyu.
Markette hesap yapan arabanın bakımını hesaplayan eve birşey alırken 40 yerden fiyat bakan adamın
Hesabından Milyon TL dakikada eriyor
Offf neydi o gün hatırladım yine BTC Halwing sonrası.
Coin ismini vermeyeyim Binance Launcpool da olan bi maldı 40 lira dan girdim 50 - 40 arası gidip geliyordu.
Şuan 0.20 kuruşa düşmüş.
Ben daha ne diyeyim ki