Herkese İyi forumlar 2 gün önce konu açmıştım 1 aydan fazladır fiber internetim yok diye milleni sürekli arıza kaydını oluşturuyor diyorlar genel arıza var diye ama gelen ekip yok en son dışarda Türk Telekom ekiplerini gördüm durdurdum tabletten baktılar hiç bir şekilde kayıt görünmüyor milleniye söyledim bana kayıtların olduğunu söylediler
Neyse dün Türk Telekom müdürlüğüne gittim biri bana dediki tüm telekoma geç yardımcı olalım dedi başka firmadan olup gelip burda boş konuşmayın diye ters konuştu birde sesini yükseltti klasik memur işte ben de sinirledendim üstüne yürüdüm sonra birkaç kişi daha gelip oranın müdür yardımcısı odasına geçtik bilgisayardan baktık benim bölgem de genel arıza yok ama açılan kayıtlar hiç bir şekilde Türk Telekoma ulaşmıyor milleniye ulaştık arıza kaydı görüntülerini attılar bize 30 kayıt oluşturmuşlar Türk Telekom bu diğer firmalara bakmıyormuş bile benden hariç gibirnet kullanan başka birisi daha vardı aynı şekilde onun da kaydı olup Türk telekom listeye almıyormuş peki dedim ekipleri yollayın dedim önce Türk Telekoma geçiş sağlayın o şekilde yardımcı oluruz dediler ben de onlara fatura öderken altyapı ücretini de ödüyorum yardımcı olacaksınız eğer olmayacaksınız altyapınızı diğer firmalara vermeyin dedim
Edit
Yazım da 'Klasik Memur' yazdım memur olup olmadıklarını da bilmiyorum ama genel de bu tarz yerler de insanın sinirleri tavan olduğu için bu şekilde yazdım genelleme amaçlı yazmadım