Öncelikle yaşadığınız sorun için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ben de benzer bir olay yaşadım bir tanıdık vasıtasıyla önce yardım için çağırdılar sonra işler yoğunlaştı diye tam zamanlı çalışmaya başladım fakat kendi bağkurumdan dolayı sigorta yaptırmak istemedim onun da işine geldi sonrasında kendi işlerime bakamadığımı ve konuşalan ücreti 5 aydır alamadığımı belirttim bu 5 ayda 4 kez ücret konuşması yaptım geçiştirildim en son 6. Ayda da aynı ücreti verince zararımın olduğunu kendi işimde 2-3 katını kazandığımı yardım edeceğim diye mağdur duruma düştüğümü dile getirdim sabret diyince işten çıkıyorum dedim ve çıktım sonrasında aynı gün 6 aylık alacağımı istedim vermeyeceğini laubali bir şekilde söyledi elimde çalıştığıma dair kanıtlar vardı sizdeki gibi bunları söyledim muhtemelen şikayet etmeyeceğini düşünerek rahat tavırlar sergiliyorlar hiç uğraşmadan mebularts firma avukatına durumu bildirdim sağolsun noterden ihtarname çekti istediğim tutar 70.000TL'ydi ihtarnamede eksiksiz her şeyi belirttim uzlaşma sağlanmazsa oluşacak faturayı da yazdım 392.000TL + Sigortasız işçi çalıştırma cezası + Mobbing kaynaklı iş fesihi dolayısıyla 6 aylık tazminat ertesi gün istediğim ücreti kesinti yaparak 60.000TL olarak yatırmış bende durumun hatır meselesinden çıktığını belirterek kalan tutarık gün içerisinde tarafıma ulaştırılmadığında işlemi devam ettireceğimi söyledim ve kalan tutarı da aldım.
Konuyu okuduğumda benzer şekilde mobbing ve gereksiz iş yükü aldığınızı belirtmişsiniz bu bile tazminatlarınızın tamamını almanızı garanti eder sadece kanıt ve mümkünse şahit bulmalısınız tekrar geçmiş olsun