@temedha; Hocam ben bir kısmı tam anlamadım şimdi 20 tane şarkı yaptık bunları koyduk arka arkaya 2 saat etmiyeceği için aynı şarkıları kopyalayıp son şarkının devamından tekrar koysak olur mu ben öyle yapıyorum çünkü? Süreyi uzatmak adına.
1,2 defa öyle yapabilirsin ama şarkılar farklı olmalı,20 şarkıdan başka yoksa 20 şarkı kalsın,illa 2 saat olmak zorunda değil,ama uzun olursa iyi olur
Bir şey merak ediyorum bir kanal tutmadı diyelim, aynı videoları farklı kanallara yüklüyor musunuz?
video tutmazsa başka kanal yüklesende pek izlenmiyor,oyüzden kanalı denemek için,deneme videoaları hazırlayın yada sıradan videolar atın ,izlenme gelirse yaptığınız müzik videolarını o kanala yüklersiniz,
yani kanalın izlenme verip vermiceni başka videolarla denersiniz
Bana bi bilgi lazım ona göre uğraşıcam. Sunoda 7 8 dakikalık tek seferde şarkı çıkarmayı başarabilen var mı?
8 dakikalık hiç denemedim,yeni sürüm almadım ben, 2 defa ,3 buçuk ve 4,buçuk sürümdeyken 2 aylık satın almıştım hala o şarkılarla çalışıyorum ben,şarkı sözleri hazırlayınca tekrar alacağım
8 dakika şarkı yapmak için şarkıyı uzat tuşu var ona tıklayınca uzatıyor galiba ve 2 defa kredi harcıyordu sanırım