Öncelikle domaini aldığınız google workspace hesabı ile square space üzerinden google ile oturum aç diyerek oturum açıyorsunuz.
Site oluştur kısmına giri 1 adet site oluşturuyorsunuz, o site'nin içine girip 1 adet kapalı papara sanal kart giriyorsunuz.
Domain adresinize gelip bir siteye ata diyerek açtığınız siteyi seçiyorsunuz.
Site yöneticileri kısmından önce ana squarspace hesabınızı yönetici olarak ekle diyorsunuz, diğer hesabınızın mailine gelen davet bağlantısı ile siteye yönetici olunca tekrar domain hesabınızın olduğu oturumdan sahipliği aktar diyorsunuz.
Bu işlemlerden sonra normalde domain geçmesi gerekirken squarspace firması tartışmasız dünyanın en kötü domain firması olması sebebiyle domain tabi ki ana hesabınıza aktarılmıyor.
Bu durumda squarspace e siteleri üzerinden ticket atıyorsunuz, ticket a 1 kere cevap aldıktan sonra hep aynı mailin ardı ardına bu işlemi sınırsız kez tekrarlayabilirsiniz. Desteğe saçma saçma insanlar bilmeyenler denk gelebiliyor o zaman sizi google bile kurtaramaz derdinizi hindulara anlatmanız lazım.
Ortalama 20-30 domain almışımdır, 1-2 tanesinde hindular geldi bilmedikleri için uğraştırdılar.
Bunu ben denedim yapamadım bidaha deneyelim.