Ahahaha böyle bir yoruma denk geleceğimi hiç tahmin etmiyordum. Maksatım rencide etmek değil hocam yanlış anlamıyın.
Hocam ben gece vakti 2 bardak filtre kahve (büyük ihtimalle üzerine az da olsa soğuk süt ilave ediyorum) + Çikolata tüketiyorum. Gece 3'de de yatsam banko saat 7-8 gibi kalkarım. Dün mesela, yatmadan 1-2 saat önce yine 2 kahve içtim üstüne bir tane tadalle king size + 100 gram çekirdek çitlettim. Üstüne de gece susuz kalmayım diye 2 bardak da su içmişimdir

Bu arada işle alakalı bir stres kaygım olduğu için de saat 12'de uyuyabildim. Yataktayken 30 dk uyuyamadım.
Arkadaşın sorusuna gelecek olursak buna cevap olarak tamamen "bünye" diyeceğim. Yani kişi kendini sürekli erken yatıp, erken kalkmaya programlarsa izin gününde bile erken saatte kalkarsınız. bknz: ben
Başka bir tavsiye olarak da akıllı saat diyebilirim. Bilekte olduğu için 4-5 tane alarm kurarak sürekli size titreşim uyguladığı için sizi ayakta tutacaktır.
kardeşim uzmanlarin dediği kendiminde denediği birşeyden bahsettim.
senin yaşın genç galiba
biraz zaman geçsin bakalim o kadar kahve icicende uyucanda : ))) kalbinin sesini yatağın yaylarinda hisset sonra gel yine yorum yaz..
öyle 4 saat uyku ile tadelle kahve vucudu bi yere kadar kandirirsin