Sorun şuradan oluşuyor. Tüm hesaplar aynı telefon, aynı ip, aynı telefon yada maile bağlıysa. İp değiştirmeniz önemsiz çünkü her ip değişmeden eski ipleri hafızada tutuyor yani tüm hesaplar birbirine bağlı gözüküyor.
Muhtemelen bir hesabınız şikayet edildi ve kapanmaya düştü. Bu yüzden bağlı tüm hesapları kapatıyor.
Facebook, instagram, whatsapp tüm hesaplarımda numaram aynı. Bir hesap açtım ve ona whatsapp reklam çıktım aynı telefondaydı. O whatsapp çıktığım reklamda illegal bir şey olmamasına rağmen facebook hesabını bir askıya aldı.
Facebook, instagram, whatsapp ve yeni açtığım hesapların hepsi bir anda kapandı. Hepsine itiraz ettim kişisel hesabım hariç ne whatsapp ne facebook açılmadı.
Artık işlem yapıyorsanız hesap kasımı vs, kendinize 2 telefon alın ve 2 hat alın yada fazla hat farketmez. Şahsi önemli olan hesaplarını bir telefonda aç, diğer telde yan hesapları aç. Şahsideki ne tel ne mail kesinlikle diğer telefonlarda geçmesin. Şakası yok valla bir anda kapatıyor ve açılmıyor benim için whatsapp kötü olmuştu. 3 ay sonra whatsapp açıldı yine ama 3 ay wp kullanamadım.
Açıldı ama yani şahsi whatsappiniz hocam değilmi inşallah benim instagramda açılır