Merhabalar tiktok kullanan biri değilim fakat son zamanlarda bakıyorum ki, tiktok daha aktif sanırım. Instadan reklam veriyorum ama pek dönüş olmuyor ama tüm gençlere vs bakıyorum hepsinin elindeki telefonda ağırlıklı olarak tiktok kullandıklarını görüyorum. Bu sebepten dolayı içerik üretmeye başlayıp tiktokada atmayı düşünüyorum.
Yeni bir iş yapacağımdan dolayı web sitemde var. Fakat profile web sitesi eklemek için sanırım işletme hesabına geçmek gerekliymiş. Fakat internette okuduğum bilgilerin çoğunda işletme hesaplarında doğal olarak instagram gibi müzik vs gibi konularda teliften dolayı sorunlar çıkıyor veya trend müzikleri kullanamadığımızdan dolayı etkileşim keşfet olayları az oluyormuş. Tiktokta profildeki web site tıklama oranı nasıl bilmiyorum. Business.tiktok.com üzerinden reklamda vereceğim aynı zamanda hesabım için müşterilere erişme açısından.
Acaba profile web sitesi eklemek için işletme hesabına geçmek mantıklı mı? Yoksa içerik üreticisi olarak mı kalması mantıklı?
Amacım bölgemde fotoğraf, video ve drone çekimleri yapıp hesabımda paylaşmak ve bu alanda müşteriler bulmak.