myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapay zeka ile yazdırdığım, aylardır sıralamada ilk sayfada duran makalelerim var hocam. Makalelerin nasıl yazıldığı değil, içerik ve niteliği önemlidir google için
Doğrudur hocam, ben kendi tecrübelerimi paylaştım.

Özgün olmak her zaman istenilen bir durum Google için. Mesela rüya tabirleri kısmına bakıyorsunuz bütün site içerikleri virgüle kadar aynı bir sürü alt alta site görüyoruz. Eğer işinizi bu şekilde yürütüyorsanız gayet iyi. Ama bunun hep böyle süreceğini kimse bilemez. Bir update her şeyi alt üst edebilir. Ayrıca hangi dilde yayınlıyorsunuz chatgpt ile bilmiyorum ama türkçe içerikler için çok fazla kontrol olmadığını görüyoruz, rekabeti yüksek ve ingilizce kelimelerde google manuel incelemelere kadar tabi tutuyor. Velhasılı ben içeriklerin el ile yazılmasından yanayım, hummingbird, penguen ve spambrain güncellemelerinde yüzlerce seo ajansının spam içerik ve spam backlinkden dolayı battığı daha dün gibi hafızalarda. Aynı şeyin AI için gelmeyeceğini kimse iddia edemez. Yanlış anlamayın ben burada haklı-haksız durumu açmak istemiyorum. Eğer işinizi bu şekilde yürütüyorsanız eyvallah ama olası düşüşlerde kazanç ve emek kaybı yaşamanızı istemediğimden. Hepimiz emek veriyoruz neticede, iyi çalışmalar