Selam millet

bu yazacaklarımın hepsi bahsi geçen dönemlerden kalma hdd mi tekrar calıştırınca çıkan ss götüntülerinden doğdu ve duygulandırdı

Eskiden forumlar sadece yazı yazdığımız yer değildi, bir karakter biçimiydi. Avatar seçmek bile ciddiydi.

PM at, quote yapma kültürüyle büyüyenler buradaysa bir ses etsin 😂

MSN’de flood atan, mIRC’te nick savaşlarına giren, forumda diyen o tayfa… nereye kayboldu?

Sosyal medyada herkes 3 kelime yazıp kayboluyor, kimse uzun uzun muhabbet etmiyor artık.

Bazen düşünüyorum, belki de internetin en samimi dönemi o forum yıllarıydı.

Belki çoğunuz beni hatırlamaz ama ben birçoğunuzun o dönemki sitelerini, logolarını, hatta hosting firmasını bile hatırlıyorum. Bi çogu dönemin en iyi forumlarıydı

Bazınızla MSN’de sabahlara kadar domain, script, trafik muhabbeti yapmışızdır. Hepsi halen burada yaşlı kurtlar

Bazı nickler aklıma kazınmış, o kadar tanıdık geliyor ki bazen yeni bir konuda görünce “bu o mu acaba?” diyorum kendi kendime.

Biraz nostalji yapalım, biraz da o eski samimiyeti yad edelim.

Zip şifreli upload kültürünü hatırlayanlara hâlâ çay borcum var.😁 onlar bilir 4 saatte 6 saatte sıkıştırılmış bir albüm yüklemenin kahrını

2004lernn internetine selam olsun, FTP’ye dosya atarken heyecanlanan herkese saygılar.