Ünlü şarkıcının şarkısına cover yapan bir amatörün sesini kesiyorum, sunoda o sesi kullanmak isterken lyric telifinden sesi yükletmiyor. Bir kaç denemede yaptım ama işin garip yanı, youtubeda bilinen şarkıların tarzlarını değiştirip aynı sözlerle yükleyip bunu yapan çok fazla ve izlenme de çok alan var. Para kazanmaları açık mı değil mi ya da paylaşımlı mı yapıyorlar onları bilemedim. İllaki başka yöntemlerle lyricden telif yemiyorlar ama yaptıklarına değiyor mu bilemedim. Ya da bize özel bi engel var
o söylediğin şarkıları görüyorum hocam biliyorum,inan emeğine değmez keyf için yapılacak iş o,her an telif gelebilir onlara
ayrıca şakıcının sesini yüklersen kesip kesip yükle sağından solundan ortasından falan, 19 saniye bile yüklesen yeterli suno o tarza göre yapıyor,ama suno 5 sürüm çıktı,telifli şarkıları iyi öğretmişler,yüklemeye zorluyor biraz
Evet biraz kurcaladım ve nasıl yapıldığını çözdüm çok teşekkür ederim, merak ettiğim kanala abone çekme işini short ile nasıl hallediyorsunuz?
Nasıl içerik üretiyorsunuz shorts tarafında kanala abone geliyor?
hocam müzikten bağımsız,abone toplayan shortları atıyorum,bir taraftanda müzik videomu yüklüyorum,short videolar hiç farketmez,abone topladıktan sonra,yavaş yavaş günde 2,3 tane short videoaları sil,
abone toplayan short yükle de, ne yüklersen yükle yani,onaya göndermeden tek tük algoritmayı bozmadan yavaş yavaş sileceksin