Xugart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CLI ve IDE karşılaştırmasını daha önce yapmıştım. Normalde terminal kullanmayı biliyorum biraz araştırma yapsam çözebileceğimi düşünüyorum ama karşılaştırma yaptığım zaman IDE yerine CLI kullanmak için çok özel bir sebep göremedim.

Misal yine ChatGPT'ye sordum aşağıdaki gibi bir tablo çıkarttı

Ben buradaki ilk madde için kullanıyorum, genelde hızlı prototipleme için basit işler yaptırıyorum.

Buna ek olarak bana sağlayabileceği bir fayda var mı? CLI kullanan biri olarak beni aydınlatırsanız sevinirim.

Çok teşekkürler detaylı yanıt için. Bende promptlarımı mutlaka revize ettiriyorum, aslında benzer bir yöntemi uyguluyorum yani. Peki direk Cursor'un kendisi ile alakalı yaptığınız özel bir işlem var mıdır? Şu ayarı aç, şunu kapat veya rules'ta şunlar olmalı, şu şekilde istek yönetimini daha yapabilirsiniz vb gibi.
Cursor ide ile, cli versiyonunu kıyaslamak yanlış olmuş hocam, örneğin gidip farklı bir cli uygulamasını cursor ile kıyaslayabilirsiniz, Api çağrılarında cursora göre çok daha hızlı verim, çok daha komplike dosya arama ve buna ilgili yapay zekanın düşünmesini de dahil edersek, normal ide'ye göre çok daha verimli, tabi burda savunduğum bir ide vs yok ayrı konu veya cli, ancak bana göre cli daha verimli.