[QUOTE=Rashand;1089924919]
Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüz binlerce AI otomasyonu ajansı artık hiçbir işe yaramıyor.
Zapier, Make, MCP'ler, n8n gibi otomasyon araçlarının da zaman içerisinde kullanılmasına gerek kalmayacak bu gelişmeyle beraber.
/QUOTE]

Bu kısıma katılmıyorum hocam çünkü her gün yeni güncelleme gelebiliyor, insanların alışkanlıkları değişebiliyor ve bu yenilikleri otomasyona en hızlı
entegre edilen platform genelde açık kaynaklar oluyor ve hiç bir şey olmasa bile bu otomasyonlar bozulabilir bunları sürekli revize etmek gerekir büyük çaplı işlerde. Bu tarz ai agentları çok kullanmadım ama işin içine yapay zeka girince 100% doğruluğun imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.
AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abartmayın arkadaşlar. N8n, zapier yoluna devam eder. N8n de açık kaynak kendi sunucuna, pcne kur devam et. Sanki chatgpt çıktı diye diğerleri kullanılamaz hale mi geliyor. Hala işine yarıyor. Hala devam ediyor.
Tabii ki, eğer güncellemelere ayak uydurabilir, kullanıcıların işine yarayacak ortam sunulursa hala devam ederler.
ChatGPT gelişse bile, sistemimi OpenAI'a bağlı tutmamak, belki de mahremiyet kaynaklı n8n kullanmaya devam edeceğim.