mistarin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam shortsun ne zaman esip nezaman durulucagı belirsiz yatay video kanalı degil sonucta bi kitlen yok, tekrar tekrar kendini pazarlaman gerekiyor tekrar tekrar algoritmaya begendirmen gerekiyor
Öyle hocam yeni kanallarda olduğunu okuyorum sürekli

creature1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
youtubenın iş modeli böyle ama düzenli video atacan arada patlicak parayı cebe koyacan D: her attıgın video mılyon ızlenmez bazen ızlenır bazen kalır..
Yok hocam her video izlenmez ondan sorun yok, düzenli bir düşüşte bir mantık vardır onu çözersen zaten kanalın bir rengi olur ilerleyen zamanda

JustSay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğin durumu örnek olarak göstermek istedim benimde kanalım videolar test edildiği için düşüşler oluyor kanalın oturması için minimum 2-3 ay gerekli. istikrarlı içerik üretince yavaş yavaş izlenmeler de artıyor mesela günlük garanti 1 milyon izlenme alırken şuan 2 milyon civarı oldu algoritma kanalları adım adım büyütüyor tek sebebi bu
Aradığım cevap 👍 teşekkürler örnek için de hocam.

spynaxe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam rakip kanal günde 2 veya 3 shorts atıyor ben 2 shorts attığımda 2.si özet akışına düşmüyor 1.si özet akışına düşüyor ilk attığım için ama o da 15-20k geçmiyor bi türlü 2.si zaten 100 ün altında hep.. Ne yapmam gerekiyor böyle atmaya devam etmeli miyim kanal 1 aylık 2k abonesi var yabancı ünlü röportajları paylaşıyorum.
Hocam rakiplerin edit tarzına, içeriğe her şeye dikkat edin. Tahminen avg ve izlenme süreleriniz düşük. O tarzda yapmaya çalışın. İyi bir kanalı referans alın. Ben sadece hikayelerimi değiştiriyorum videoda, karakterler, edit tarzı hepsi aynı. Özgün olarak kopyalayın kısaca