aslantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deprem fırtınaları zaman zaman yer altı sularının çokça kullanımıylada oluşabiliyor, bu aynı şekilde termal kaynak yada doğalgaz arama çıkarma faaliyetleri kapmasındada düşünebiliriz, bunu anlık tek seferlik süreçte düşünmek mantıksız , ayrıca yaşatmaz etmez derken bukadar kesin nasıl konuşabiliyorsunuz anlamıyorum , ayrıca ben birilerinin rüyalarını gelip size burda anlatmıyorum nat geoda size cevap niteliğinde size şu belgeselide izlemenizi öneririm ;
https://dai.ly/xk971d

Ekte son 20 yılda 4 ve üstü depremlerin olduğu yerleri görüyorsunuz altında ise türkiyenin fay hatlarını görüyorsunuz gördüğünüz gibi depremler fayhatlarının olduğu yerlerde ve doğalgaz araması yapılmamış yerlerde oluyro kütahya evet var ama diğer iller çok daha fazla ve hiç birinde doğalgaz araması yok.
Doğalgaz araması ile deprem oluşmaz eğer editörün rüyası doğru olmuş olsaydı şuan doğalgaz satan ülkeler deprem nedeniyle yerlebir olmuştu

Elbette seni küçümsüyor veya sana bir garezim yok ama bu komplo teorilerine inanıp gerçekten sapmamanı öneririm