Aynı konudan bende şikayetçiyim fener bakıyodum ya adam interneeteki 0 ının %95 ı fiyat veriyor yaw diyorum abicim düş biraz daha geliyim senden alıyım yok diyor sen ölücüsün tamam o zaman o bir 5-6 ay uğraşs 3-5 kuruş için, zaten 2.el satışa koymuşsun elinden çıkarmak istiyorsun basit bi hobi aleti ya ticari ürün filan devretmiyon
Geçen ay mahallede trafo kaynaklı sık sık elektirk kesintisi yaşandı. Letgodan el feneri baktım. yenisinden pahalı. 2. el pazarına gittim. Adam arızalı diye 20 TL'den pırıl pırıl feneri satıyor (yeni gibi hatta ön yüzü naylonlu) . Alıp geldim 4 volt kurşun bataryası bitik. Onu çıkarıp 18650 LiOn pil ve şarj devresi taktım. Şarj devresi de type C uyumlu (pilleri geçen sene 40 adet almıştım. Tanesi 40 TL civarı geldi. Şarj devresini de 20 TL civarı almıştım geçen yıl toptan). Zaten liOn pil 3.7-4.2 V veriyor LEDler birebir uyumlu. Yenisinden iyi oldu. Eğer elinizden bu tip şeyler geliyorsa 2. el pazarlarında aradığınızı bulaiblirsiniz ama sabah erken gitmeniz, çok gezmeniz ve iyi pazarlık şart.