telefon görüşmesi için örnek metin hazırla ve sık sık revize ederek en iyi giriş konuşmasını bul, ardından tanıtım için bunu yap. "alo bilmem kim ile mi görüşüyorum" cümlesi karşı tarafı gerer, banka mı, avukat mı, ne iş çıkacak başıma diye düşünebilir karşı taraf. misal "iyi günler, müsait miydiniz?" dediğin an, eğer telefon üzerinden sık sık iş yapan biriyse, seni potansiyel bir müşteri olarak kabul edebilir, gerginliği arttırmaz en azından. sonra işte "ben burak, bilmem ne firmasından" diye diye konuşmayı geliştir. telefonla pazarlama işi sıkıntı ya, çağrı merkezinde 10 kişi vardı telefon numarası satın alıp arattığımız günler sinir krizi geçirip ağlayan oluyordu, en temizi one page mantığıyla reklam açıp hedef kitleden verip toplamak. deneyin. direkt tıklayanın kafasını yormayacak şekilde "bilgi almak istiyorum" formuna yönlendiren bir sistem. %10 sonuçta iyi ayrıca. 10 kişiden biri. sattığın ürünlerden komisyon alıyorsan, şirket denemiyorsa sen dene reklamdan veri toplamayı ya da eposta pazarlaması yap. daha sonra arama yaptığında şirket olarak eposta göndermiştik inceleme imkanınız oldu mu diye lafa gir. belki işe yarar. allah kolaylık versin, zor iş.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..