Arkadaşlar merhaba, uzun uzun hayat hikayemi anlatmayacağım tabi ama kısaca 2019'da dolandırıldım, 5-6 sene işsiz kaldım, mahkeme sürecini ufak tefek işlerde çalışarak geçirdim, 6 ay önce mahkemeler bitti, sicilim temizlendi, hayata yeniden başlıyorum. Neyse 1,5 ay önce CV verdiğim (sahibini de az çok tanıdığım) bir firmadan çağırdılar. Satış uzmanı olarak iş teklifinde bulundular. Şartlar iyi, maaş iyi, araç verdiler. Görevim bulunduğum bölge ve çevre illerde makine üretimi yapan firmaları bulup, (Google vs gibi yerlerden) arayıp randevu alıp, gidip ürünü tanıtmak. Distiribitörlüğünü yaptığımız ürün gerçekten sektörün en kaliteli ürünü olduğu için müşteriye kadar gittikten sonra satışta sorun yaşanmıyor. Ancak aradığım müşterilerin %10'undan randevu alabiliyorum. Acaba bende mi sorun demeye başladım, daha önce açtığım konularda enerji düşüklüğünden bahsetmiştim. Sirkelenip kendime gelmeliyim biliyorum, bunu buraya niye yazdım bilmiyorum ama içimi dökmek istedim sanırım
geçmiş olsun bende bir dönem disp olarak çalıştım kendi sektörümde. o sorunu iyi biliyorum aşılacaktır zamanla işe aşina oldukca bence ayrıca asağıdaki fim'deki karakterin azmi lazım bize
Alıntı
The Pursuit Of Happyness (Umudunu Kaybetme) / 2006