Yeni bir blog açtım, yapay zeka’dan faydalanarak içerik yazdırdım, bu içeriği telefondan oluyup bilgisayardan özgün olarak kendi yorumlarımı katıp sayfamda paylaştım.

yaklaşık 15 içeriğim mevcut, 50 makale siparişi verdim forumdan bir arkadaşımıza bu cuma teslim alacağım ve her güne 3’er adet olarak 15/16 güne böleceğim.

sitemin search consol kaydı mevcut, fakat google gibi getir yapmıyorum çünkü içeriklerim güncellenmiyor, cuma teslim alıp içerik girişlerinden sonra google botlarını sitemi ziyaret etmesini istiyeceğim..

sitemi hiç bir sosyal mecrada paylaşmadım çünkü anlık iyileştirip, sonrasını çökertiyor

50 makale girişinden sonra adwords’den anahtar kelimeme yaklaşık 5.000₺ ile reklam çıkışı yapacağım.

ayrıca instagram sayfası oluşturdum, ne alaka diyeceksiniz backlink olarak faydası yok fakat reklam vereceğim ve direkt siteye yönlendireceğm. bunun seo’ta ve siteye etkisi olduğunu düşünüyorum sebebi de şudur( nettencicek çok yakından tanıdığım bir abimdir, google aramalarında çiçek kelimesinde hiç ön planda yokken günlük 10k instagram reklam bütçesi ile çiçek kelimesinde 2. sayfaya gelmiştir)

bu verdiğim örnek gibi, lilyana flowers, lozine flowers, hızlı çiçek gibi örneklerde mevcuttur.

instagram’da sponsorlu reklamlar, google’da ön plana çıkmaya yarıyor olduğunu düşünüyorum.

konuda bahsetmiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim, forumda son zamanlarda paylaşmış olduğunuz diğer nacizane bilgiler içinde tekrar teşekkür ederim.