https://www.webtekno.com/7-000-tl-li...r-h204613.html
Yapay zekâ alanında ne öne çıkan firmalardan olan Google,
Gemini modelleri için farklı farklı aboneliklerle karşımıza çıkıyordu. Hâlihazırda ücretsiz bir versiyonu kullanabiliyordunuz ancak daha gelişmiş özellikler için **Plus, Pro ve Ultra**dan oluşan ve fiyatları 9 bin TLye kadar çıkan aboneliklere ihtiyacınız vardı.
Ancak şimdi Googledan Türkiyedeki bazı kullanıcıları inanılmaz sevindirecek bir kampanya geldi. Şirket, normalde
aylık fiyatı 719,99 TL olan Google AI Pro abonelik paketini 18 yaş ve üstündeki öğrenciler için 1 yıllığına ücretsiz yaptı.- Adım #1: Buradaki bağlantı üzerinden Google AI abonelik sayfasına gidin.
- Adım #2: Açılan sayfada Google AI Pro kısmında bulunan Öğrenciler için ücretsiz seçeneğine basın.
- Adım #3: Açılan sayfadan Uygunluk durumunuzu doğrulayın yazan yere basın.
- Adım #4: Öğrenciliğinizle ilgili sizden istenen bilgileri doldurarak öğrenci olduğunuzu Googlea kanıtlayın. Üniversite mailinizi kullanabilirsiniz.
- Adım #5: Google, bir süreliğine öğrenci olduğunuzu doğrulamaya çalışacak. Doğrulama gerçekleştikten sonra geçerli bir ödeme seçeneği girip Google AI Proyu 1 yıllığına ücretsiz kullanabilirsiniz.
Yukarıdan da görebileceğiniz üzere öğrenciyseniz Google AI Pro aboneliğini 1 yıl kullanmak için yapmanız gereken birkaç şey var. Google, SheerID yardımıyla
sizin öğrenci olduğunuzu doğruluyor ve onun ardından kampanyayı size sunuyor. Doğrulama işleminin biraz sürebileceğini de belirtelim. Ayrıca üniversite e-postalarınızı kullanmak doğrulama sürecinde size yardımcı olacaktır.
bizlere de kampanya yapsalar ne var sanki

hep gençlere yapıyorlar