hepiniz çok kızacaksınız bana.... hayatımda öenm verdiğim çok şey var... belki de pekçok insandan daha fazla şükredecek şeyim var.... ama benim içimde olan, dna'ma işlenmiş olan tek şey para, maddi güç... en çok hesaplarda duran paranın çoğaldığını görmekten haz alıyorum. önümdeki borsa ekranında artan portföy miktarını izlemek benim için mutlulukların en büyüğü. en çok para harcadığımda sinirlenip öfkeleniyorum. ne ben harcamak istiyorum ne de benim için harcama yapılmasını istiyorum. bana alınan herşey, her hediye beni de karşılık vermek zorunda bırakıyor ve ne para ne emek ne de zaman harcamak istemiyorum... sebebi yok... basitçe istemiyorum. anlamsız geliyor.
para için hiç düşünmeden hayatımdaki herkesi yaşantımdan çıkartabilirim. maddi güç her zaman için kendime uygun bir ortam ve yaşantı kurmamı sağlar benim... insanlara yakınlığı ne olursa olsun bir bağlılığım yok. mesai ile çalışılan bir iş ne ise insanlarla sosyal iletişimde bulunmak da benim için o. tek farkı çalışırken para alıyorum, insanlarlayken para harcıyorum... insanlarla olan ilişkilerim benim kendime ayırabileceğim zamanımı çalan bir aktivite.
yanlış anlamayın cimri değilim. çevremdeki herkes kendileri için yaptığım şeylerden son derece büyük mutluluk duyuyor. ne kadar eliaçık ve yardımsever olduğumu söylüyorlar... ne kadar iyi kalpli bir insan olduğumdan bahsediyorlar. çok çok uzun senelerdir bunu çok çeşitli çevrelerden arkadaşlarımdan duyarım...
ama bana bugün 5milyon dolar ver... ne telefonuma ulaşabilirsin ne de bir daha beni görebilirsin. gidip yeni bir yaşam kurarım dağbaşında... zaten tek başımaydım her zaman. hobilerim oyaladı hep beni. ne insanlarla vakit geçirmek cezbetti ne de insanların düşündükleri bir önem arzetti. ne kabullenilme güdüm oldu ne de kabullenme. sevmek... evet kendimce bir şekilde seviyorum elbet... ama kuvvetle muhtemel ki genel olarak kabul edilen şekilde değil. çıkarcı da değilim çünkü kimseden birşey beklemediğim gibi hiçkimsenin de benim için işe yarar birşey yapabileceğine inanmadığım için.
bir tuhaflık ver bende orası kesin... ama diyorum ya... kodlamam böyle...