merhaba arkadaşlar öncelikle birçok arkadaşımızın veya müşterimizin sorduğu üzere
hesapları nasıl açıyorsunuz ? sorusunu kısa şekilde yanıtlamak istiyorum.
öncelikle kapanan hesaplarınızın ihlal durumu farketmeksizin örn ( sistemleri atlatma , Gizleme/Cloaker dürüst olmayan davranışlara imkan verme gibi sorunlar en öncelikli olarak gelmektedir
şu şekilde bi örnek göstermek istiyorum.
Gwebbot nedir ? Nasıl Yapıyoruz ?
arkadaşlar öncelikle ne için ihlal aldığını sebebini sizden istiyoruz yani google ads nin size gönderdiği gmaili bize gönderiyorsunuz biz google ads web tarama botu (Gwebbot) umuz ile site içerisindeki tüm sayfalar ve tüm içerikleri kontrol ederek site içerisindeki google ads ye uyumsuz olan tüm içerikler metinler görseller değiştirilir yerine sektorune göre en uyumlu düzenlemeler yapıyoruz Düzenlemeler sonrası GOOGLE ADS ye gönderilmek üzere hazırlanan itiraz metinlerini özenli ve resmi kalemlerce hazırlandırıp gerekli evraklar ile göndermekteyiz - Google da bulunan Partner / teknik destek ekibindeki akabindeki arkadaşlarımız ile görüşme sağlayarak botların Kontrol ettiği ve red verdiği hesaplarınızı sizin için manuel incelenmesini talep ediyoruz
Yukarıdaki görmüş olduğunuz görüntülerde GOOGLE ADS uyumu için analiz edilip siz değerli müşterilerimize GOOGLE ADS POLİTİKALARINA UYUMLU analiz sonucunu site içerisindeki kaldırılması gereken veya düzenlenmesi gereken tüm gerekli bilgilerin değiştirilmesi için sizlere gönderiyoruz.
Biz Kimiz ? 2013-2024 Yılları arasında faaliyet gösteren Ticizen Altyapısı ile Google da Ön sıralara Çıkmanıza Olanak sağlayarak Tüm müşterilerimize hizmet vermekteyiz Google Web Bot (Gwebbot) nedir ?
Gwebbot google da geliştirilmiş olan google ads politikaları için en iyi reklam hizmetlerini vermeniz için size GOOGLE ADS ye uyumlu site içerisindeki düzenlemelerinizi sağlayacak bottur.
Gwebbot şuanda geliştirme aşamasında Çok yakında Tüm platformlarda hizmete geçicektir.
hesabım askıya alındı açtırmak istiyorum (Gwebbot)