7 font, 75 script inline'lar ile 100, 84 tane (inline kaç tane var emin olamadım) stil dosyası çalıştırılıyor sayfa yüklendiğinde. sonraki girişlerde önbelleğe alındıkları halde, yoğun dosyalama sistemi yüzünden önbelleğin okunması da uzun sürüyor.

localstorage de bilinçli olarak tutulan hiçbir veri de yok. ana sayfadaki tasarıma, menüler, header, footer, main içerisindeki productler ve genel pseudo durumuna bakıyorum, öyle abartılı bir çalışma veya efekt yok. minimal, sade ve kaliteli bir tasarım. normalize ve grid sistemi dahil etsen, şu tasarımın kodları bin satırı geçmez. çözüm için önerebileceğim basit bir şey mevcut değil. yalan yok tema aslında güzel tasarlanmış, modüler yapıda ve minimal tutulmuş pek çok şey kod kısmında, ama uygulayan başarısız gibi duruyor. ne yapmak lazım? localhost için yedeğini kur, hem js hem css için koşul yaz, sadece o an ihtiyacın olan şeyleri yükle. yeni çıkanlar kategorisine gidiyorum 13 ürün listeleyecek, 1.76 saniye sürüyor. resimler için cdn servisi kullan, bazı durumlarda localstorage'ye başvur her şeyi sunucudan yazdırma.