Avengers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya çoğu araştırma yapmayı bilmiyor. Onlarca yazılımcıyı görüyorum konuşuyorum abi beynini kullanmaktan bu kadar mı aciz kafayı yersin evet piyasada sağlam yazılımcı var beynini kullanan var onlar zaten bu mesajımı üstüne alınmayacaktır yazılımcılığın ilk kuralı algoritma falan boşver araştırma araştırma araştırma yani şuan uzmanlık falan boşver forumda da %95 i wordpressciyim diyor wordpressi bilmiyor gibi gibi.

Ben sırf onlarla aynı kefeye girmemek için fiyatlarım belli ve her gün kendimi sistemlerimi geliştirmek zorundayım yoksa sonum nokia gibi olur.

İnternet sektöründen çekileceksek 2017 de falan bırakmak lazımdı sonrası sarmadı.
Wordpressciyim diye birşey yok hocam, WordPressden anlamak var. Wordpress ile yazılımcı olunmuyor olunmayacakta. Sıradan bir PHP yazılımcısı değilim güncel teknolojilerle nextjs, reactjs kütüphaneleri ile çalışıyorum artık PHP işi bile almıyorum. Bu zamana dek köklü firmalarla da çalıştım, büyük insanlarla bir araya geldim ancak yine sonunda kapkaranlık bir dip oldu. Free çalışmanın artık stresi kaldırılmayacak durumda