AzapHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun yıllardır Millenicom kullanıyorum gayet memnunum. Ne hız vadediyorsa onu veriyor.
Ben taahhütte yaptırıyorum 1 yıl zamlardan etkilenmiyorum Tavsiye ederim.
Eğer geçmek istersen Davet Kodum: 6B4DB036
Bir bakayım teşekkürler
greenmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence türk telekom hocam başın ağrımaz en azından muhattap bulursun.
Ücret biraz pahallı geldi gibi dedim belki başka firma vardır en kötü türk telekom devam ederiz

declan43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
turknet iyi bence, verebildiği kadar hız veriyor. İyi hız alabileceğiniz bir yerdeyseniz turknet çok iyi

35 Mbps 'ye kadar 12 Mbps Yükleme hızı 699 ,90 TL 399 ,90 TL İlk 3 Ay 399,90 TL peki 3 ay sonra ücret kaç tl oluyor bir de bu abonelik özel ücret mi örnek olarak 3 ay kullanıp başka firma geçebilir miyiz iptal etme durumu var mı

yunuslp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Superonline gerçekten süper
Fiyatlar biraz yüksek geldi burada çok fazla bir alt yapı olmadığı için yüksek fiyatlı almak istemiyorum çünkü ne kadar yüksek olursa olsun aynı hız olacak
AlicanDumanova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıldır Superonline kullanıyorum memnunum
Teşekkürler
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alt yapı çok önemli alt yapınız ne kadar düşükse hangi sağlayıcıya geçerseniz geçin memnun kalmayacaksınız maalesef. Ben neredeyse 4-5 yıldır millenicom kullanıyorum 50 mbps alt yapım var 75'e kadar hız alıyorum alt yapı çalışmaları dışında her hangi bir internet kesintisi yaşamadım fakat belirttiğim gibi alt yapı bu konuda önemli bir faktör.
Eğer millenicom'a geçmeyi düşünürseniz engelli indirimi de sağlıyorlar ben %80 engelliyim fiyatta yardımcı olmuşlardı geçiş yapmayı düşünürseniz davet kodum ile geçiş yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim bakacağım