@EmirSoft; şindi bak iyi oku kim olursa olsun istediği kişiyi kurumu şikayet etme hakkı vardır ayrıca ispat zorunluluğu da vardır. İspat ederse Savcılık aşamasından dava Mahkemeye taşınır. Tamam mı iyimuz... İdda sahibi iddasını ispat etmek zorundadır. Ben de seni şikayet ederim ama ispat ister Savcılık. Sen diyorsun ki ellerinde ispat yok o zaman o dava o aşamaya nasıl geldi. BURADA BİR SIKINTI VAR İYİMUZ SEN İNSANLARIN ADALETE GÜVENİNİ Mİ SARSIYORSUN... ANLATTIĞIN OLAYDA MANTIK HATASI VAR... Böyle birşeyin olması imkan dahilinde değil iyimuz. Algı yapıyorsun ve Milleti zehirliyorsun...
Diyorsun ki "5 yıl hapis cezası veren savcı" Savcı ceza vermez Hakim ceza verir Sen Hakim Savcı ayrımını bilmiyor sun ama "Muhtemelen orda da birşeyler dönüyor" diyorsun...
Savcılıkda verdiğin ifadeyi yapıştır bakıyım oraya meseleyi anlayalım hadi bakalım bekliyorum...
öyle para gönderince olası durumda benim bilgim dışında oldu diyip dekontu gösterip dava açılıyor ? Niye Milleti zehirlim ne alaka ben sadece kararın bu kadar sert olmasına şaşırdım
Beyfendinin Sunduğu tek ispat DEKONT sadece dekont sunarak bu şekilde dava açabilmesi şaka gibi.
bu ip adresi bana ait değil BTK'dan gelen yanıtta bile her şey ortada müştekinin annesi üzerine kayıtlı internet. savcı hakim onlar kim anlamam bile hayatımda ilk defa mahkemeye gittim ben