Modlar benim mesajımı niye siliyor? Konuşmanıza dikkat edin diye. Nasıl bir kötü kelime kullandım da mesajımı siliyorsunuz. Ben kurumsal değilim diye mi yapılıyor, kurumsal üyeliği olan adamı kolluyorsunuz hala. Adam mesajını düzeltip düzeltip dansöz gibi kıvırmaya çalışıyor biz kurumsal değiliz diye hor görülüyoruz.
Arkadaşlar normal üye kurumsal ya da kurumsal plus ayrımı yok. Kendinize göre bir olay uydurup bunu dile getirip durmayın. Biz ayrım olmadığını biliyorsuz sizin söylemeniz bu yüzden anlamsız.
Böyle bir ayrımı yapan yönetici
karaktersizdir. Bu lafı kaldırabilen varsa yapsın ayrım hep bereaber görelim. Yaptığını gördüğüm an üyeliğini silerim.
R10 forum ve kategori kurallarına göre yönetilir. Mesaj ya da konunuz kurallara uymuyorsa üyeliğe bakılmaksızın silinir! Kurallara uyuyorsa kimsenin konusunu ya da mesajını
Sİ-LE-MEZ-LER.
Acaba hangi sebepten dolayı mesajınızı silmişler diye kontrol ettim. adama resmen
ibn* demek istemişsiniz yani yazdığınız yazının devamı herkesin bildiği üzere o başka çıkar yolu yok.
Sonra kurumsal değilim diye mesajımı sildiler diyorsunuz. Biraz kontrollü ve etik olun boşuna algı kasmayıda bırakın.
Konuyu açan kişinin mantığı, yaklaşımı, mesajları bencede yanlış ve doğru değil. Fakat yanlış yapana hakaret edip ardından algı kasarsanız siz ondan daha haksız duruma düşersiniz.