white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olmaz ya oldu gözümün birine sandalye bacağı girdi 1 ay sonra oğlumun tırnağı ötei gözüme girdi.

Süreç sonrasında görünürde bir şey olmamasına karlın görme problemi başladı. Doktorlara gidiyorum anlatıyorum psikolojik diyorlar. Biri beyne gönderdi tomografi mi ne çektirmeye kalktı.

Sonra batıgöze Alper hocaya gittim. Göz tomografisi çektirdi ve orada gözümde kalan yırtıkları gösterdi bana. Bu yönde tedavi uyguladı ve şu anda çok iyiyim.

Senin gibi sayısız doktora gittim psikolojik dediler! Yahu 1 ay önce kartal gibi görürken sonrasında göremiyorum artı kuruluk sorunu başlamış bunu bile algılayamadılar. Göz tomografisi her hastanede yok mesela. Demiyorlar ki şurada var oraya git para hırsı ile.
Geçmiş olsun hocam iyi olmana sevindim. Bizde de her yere gönderdiler psikolojik dediler, norolojik dediler her sey yapildi bir sey cikmadi. Goz ara ara kizarik ve kapakta düşüklük var bati gözde umit inan'a gittik pek memnun kalmadik. Dediginiz doktora bakacağım, her yer ticarethane olmuş maalesef. Bir belge lazım onu bile vermiyorlar ameliyat edelim istediğiniz belgeyi veririz diyorlar.