GuqiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bir projem için hosting almayı düşünüyorum daha önce KAPTEYAN la çalışan hizmet alan varmı acaba ?
Safi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerini 2018 yılından beri tanıyorum, bu süreçte farklı dönemlerde birçok hizmetlerini deneyimledim. Bütçenize uyuyorsa, mağdur edilmeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Şu anda da 5 sitemi kendilerinde barındırıyorum.
efedev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçenlerde yaptığı alan adı kampanyası sayesinde tanıdığım bir firma hoşuma gitmişti fakat hosting tarafında nasıl hizmet veriyorlar emin değilim
InsertBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni açılan bir firma. Destek olmak lazım aslında böyle firmalara ufak ufak paketler alarak. Geçen bir domain aldm 50 liraya kampanya yapmışlardı.
Sandikci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Kapteyan şirketini ve Alperen bey'i yılladır tanırım. Ekibi işinin ehli, bilgili ve son derece ilgili bir kişilerden oluşuyor. Gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız icin.
Negatif hiç bir yorum gelmemiş KAPTEYAN için adına sevindim başarılarının devamını dilerim
@Kapteyanteknoloji;
Bu arada Hizmet alınmıştır.

Merhaba, değerli yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için herkese teşekkür ederiz. 🙏

Kapteyan Bilişim Teknolojileri A.Ş. olarak 2018 yılından bu yana Türkiye merkezli olarak alan adı, hosting, sunucu ve bulut altyapı hizmetleri sunmaktayız.
Kurulduğumuz günden bu yana, şeffaf fiyat politikamız ve sürdürülebilir hizmet anlayışımızla kullanıcılarımıza güvenilir çözümler sunmayı amaçlıyoruz.

Bizi tercih eden, deneyimlerini paylaşan ve destek olan herkese tekrar teşekkür ederiz.
Sorularınız veya merak ettikleriniz olursa buradan ya da https://kapteyan.com.tr üzerinden bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. 💙

Sevgiler,
Kapteyan Teknoloji Ekibi